Deze DIY garage met loft doet je nadenken over je eigen woonst

carloft-2014_03

Ooit hebben we allemaal gedroomd van een gigantische garage met een kleine loft erboven. Toen we wakker werden zochten we echter braaf verder naar een appartement of huis. Deze knaap alvast niet, hij heeft samen met een vriend de ultieme Autofanswoonst.

'Als je geld hebt kan je alles', horen we jullie al denken. Terecht, maar dat is hier niet het geval. De relatief jonge eigenaar studeerde in 2009 af en is nu nog zijn studielening aan het afbetalen (geen uitzondering in Amerika). Toch kroop het autobloed stevig daar zijn aderen. Daarom huurt hij samen met een vriend een garage die ze systematisch hebben omgebouwd naar een bewoonbare plaats met ruimte voor hun auto's. In zijn geval een Honda Insight, een Audi S6, een Porsche 911 en een klassieke Mini.

Dat de wagens daarbij belangrijk zijn, is wel duidelijk. Zo hebben ze plaats voor een zestal wagens, maar is er geen douche in het gebouw. Geen probleem volgens hem, want dichtbij is een fitness waar ze kunnen douchen. Over dedication gesproken...

carloft-2014_03
carloft-2014_03
carloft-2014_03

Bekijk alle foto's (met extra info) hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
chuwie 00:59
afbeelding van chuwie

Wel, ik bewonder die mannen..
Een woonst voor mij persoonlijk mag gelijk die van 'Sam Flynn' zijn in de film Tron :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws