Vraag: vanaf welk vermogen zijn dikke uitlaten te verantwoorden?

Forthing EVO T5 uitlaten 2023

Een set zichtbare uitlaten onder je achterbumper: iedereen wil het ook al is hun auto misschien niet bepaald aan de krachtige kant... Maar mogen ze dat wel, of moeten we eigenlijk met z'n allen een ideale pk-per-plofbuisratio respecteren? Knal je mening de comments in!

Is er iets stoerder dan een set vette uitlaten onder je achterbumper? Blijkbaar niet, want sommige fabrikanten vinden die zo belangrijk dat ze er zelfs op hun matig gemotoriseerde modelletjes kleven. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar al die valse exemplaren die tegenwoordig de ronde doen — we kijken naar jou, Mercedes — terwijl het echte uitlaatpijpje dan ergens zielig achter de achterbumper hangt te bungelen. Elders tonen constructeurs dan weer echte eindstukken op modellen die zo'n sportieve look maar moeilijk kunnen waarmaken, zoals de Forthing EVO T5 die we pas nog aan de tand voelden...

Is dat echter wel oké, of gaat de magie van de zichtbare uitlaat daardoor langzaam maar zeker verloren? Laat het ons weten in de comments!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws