Autofans videotip: Chris Harris test alle RS4's

Wat doet onze favoriete autojourno, Chris Harris, wanneer hij uitgenodigd wordt om de nieuwe Audi RS4 te testen? Juist, hij gaat eerst een ritje maken met de vorige RS4's. Waar de B5 nog een dikke turbo had en het typische Audi onderstuur, was de B7 een heel ander beest. De B8 gaat verder op het elan van de B7 met een hoogtoerige, atmosferische V8. Net als de B7 beschikt de nieuwe RS4 over een 4.2 V8, deze keer met 450 pk in plaats van 420 pk. Harris lijkt niet helemaal overtuigd van de nieuwe RS4 en heef niet voor niets een C63 AMG Combi meegenomen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Wim 19:52
afbeelding van Wim

Ok, ik wil nu officieel een RS4 B5 :)

Yvesw 20:31
afbeelding van Yvesw

Ik heb de B5 altijd al de juiste eend in de RS4 bijt gevonden. Prachtig ding! Al moet ik tegenwoordig oppassen wat ik zeg, want 3 artikels terug verfoei ik nog alles van VAG van rond de eeuwwisseling... :-)

Wim 08:23
afbeelding van Wim

hehe idd, en wat ze vroeger hopeloos onderstuur noemden, heet nu karakter :)

Yvesw 10:48
afbeelding van Yvesw

@Wim: Ik ben zelf ook van mening dat al die "instelmogelijkheden" wagens niet beter maken. Ik hou wel van simpele dingen en vijf doordachte knoppen zijn meestal handiger dan één knopje met vijf indrukmogelijkheden. Hoe simpeler en eerlijker een wagen, hoe beter! Maar alles moet wel deftig werken uiteraard! (om mij in te dekken voor VAG-fans die me nu hypocriet gaan noemen :p)
En dat onderstuur... Tijdens gewoon woon/ werk/ plezier verkeer ga ik daar niet al te veel last van hebben. Het verbruik zal ook wel relatief meevallen zeker?
De moeilijkste missie is er nog één vinden met weinig km, in goede staat en in een ander kleurtje dan zwart of grijs...

Alhoewel, ik ben <a href="http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=216243941">verliefd</a>...

Wim 13:07
afbeelding van Wim

Dat blauw staat hem geweldig! Idd, te veel instelmogelijkheden is niet goed.

Yvesw 16:07
afbeelding van Yvesw

@Messer: Nee, daar deel ik je mening niet. Puur uit nostalgisch, historisch oogpunt is de RS2 wel the car to have, maar voor dagdagelijks gebruik ben je 100x beter af met de RS4 imo. Om nog maar te zwijgen over de prijzen. Een RS2 is even duur als een RS4 dus dan is de keuze snel gemaakt ;)

Kenny 21:40
afbeelding van Kenny

Iemand in m'n buurt gebruikt zo'n RS4 B5 als daily, wat een zalig, en toch subtiel geluid geeft dat ding. Een van de beste RS'en ooit, echt een machtige bak. Maar als ik moet kiezen tussen de RS4 van deze generatie, en de C63 AMG, dan toch maar de Merc.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws