McLaren lekt op Nürburgring en laat ravage achter

nur-crash

Het voorbije weekend was geen toppertje voor autofans die uit waren op een rondje Touristenfahrten op de Nürburgring. Na een druilerige ochtend trok het weer open maar zorgde een vloeistoflek van een McLaren 650S voor een stevige pile-up die in de honderdduizenden euro's loopt. Ouch.

Eén van de snelste stukken van de Nürbugring met relatief slechte zichtbaarheid. Niet meteen de plaats waar je olie of andere vloeistof op de tarmac wil hebben. Toch gebeurde het voorbije zaterdag tijdens de Touristenfahrten. Een McLaren 650S lag aan de oorzaak en liet - uiteraard niet expres - een ravage achter zich. Met een stevige slok gecrashte bolides en tien gewonden. Twee van die gewonden moesten zelfs door de brandweer worden bevrijd.

Spijtig genoeg niet uitzonderlijk

Als je denkt dat dit zo'n horrorverhaal is dat grootouders doorgeven aan hun kleinkinderen om ze schrik aan te jagen dan hebben we slecht nieuws voor je. Want ongevallen op de Nürburgring zijn schering en inslag. Zo dateert het laatste fataal ongeluk nog maar van maart 2017. Het is niet voor niets dat de Nürburgring ook wel eens de Groene Hel wordt genoemd.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws