Opel verbetert het FlexFix-systeem

Opel heeft een tweede generatie van het FlexFix-systeem uitgewerkt. Dat is het systeem dat je aanvinkt op de optielijst wanneer je een ingebouwde fietsendrager op je Opel wil. De tweede generatie kent drie grote wijzigingen. Zo is er naast de drager voor twee fietsen nu ook een uitbreidingsset zodat je vier fietsen kan transporteren, handig wanneer je met het hele gezin op uitstap gaat. Daarnaast heeft de versie voor twee fietsen een hoger draagvermogen dan vroeger.

Vanaf nu mogen de eerste twee fietsen 30 kilogram wegen, in plaats van de eerdere 20 kilogram. Dat doet Opel om de steeds populairder wordende elektrische fietsen een plaatsje op hun FlexFix-systeem te kunnen geven. Tot slot is het systeem nu kantelbaar, zodat de achterklep makkelijker bereikbaar is.

Het FlexFix-systeem wordt aangeboden opde Corsa (530 euro), Meriva en Astra vijfdeurs (beiden 550 euro), en de Antara (850 euro). Het vernieuwde systeem is te bestellen op de Astra Sports Tourer (665 euro) en Zafira Tourer (765 euro). Het verlengstuk voor derde en vierde fiets is enkel te combineren met de FlexFix van de tweede generatie en kost 232 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws