Jaguar-designer ziet Mini-concurrent wel zitten

Bij Jaguar willen ze nu echt de scalp van de premiummerken. Zo vertelde designer Ian Callum dat een Mini-concurrent overwogen wordt. ‘There is hardly anything we haven’t looked at as a potential Jaguar product,’ zo vertelde Ian Callum aan WhatCar?, ‘I have mentioned supermini and that is my personal soapbox, internally and externally,I’d love to think that one day we could make something the size of a Mini.’ Toch zou het niet direct een optie zijn voor een merk als Jaguar.

Op dit moment zien ze zich bij Jaguar nog als een veel kleiner merk ten opzichte van BMW en Audi, iets dat volgens hen snel moet veranderen om beter te concurreren. In het licht daarvan bouwt Jaguar snel haar aanbod uit. Zo was er pas de XF Sportbrake, zou er een SUV op stapel staan en moet er vervanging komen voor de X-type. Daarmee zit de agenda vol en zou een trendy stadswagen nog even moeten wachten.

Jaguar-designer wil Mini concurrent

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Yvesw 17:54
afbeelding van Yvesw

Euhm... Aparte photoshop... :p

O.T.: Laat dat vallen Jaguar! Je doet het op dit moment toch ook al goed? Waarom zou je een Jag instapper willen ter grote van een Mini? Daarom kopen mensen geen Jaguar hoor...

Sven 18:14
afbeelding van Sven

ik dacht: als ik het doe, moet het los over gaan :)

PJP 21:15
afbeelding van PJP

Zalige photoshop :-) Inderdaad los der over

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws