Audi over de roeping van de A7 : "...euh....wat was het nu weer? ..."

Wat moet je aan de pers vertellen wanneer ze je komen vragen wat de roeping is van een zoveelste nieuw model? Wel, soms weet je het gewoon echt niet meer en dan sta je daar met je mond vol tanden. Dit overkwam een woordvoerder van het Duitse merk Audi. Deze stelde dat ze bij het begin van de ontwikkeling van de A7 een duidelijk levensdoel voor dit model voor ogen hadden, maar dat hij dat nu precies even kwijt was wat dat doel nu weer precies mocht wezen.

Volgens een andere bron bleek uit een statistisch onderzoek dat een heel deel klanten op zoek waren naar dit soort van model, het valt namelijk exact tussen de A6 en A8 in. Een andere insider wist te stellen dat : ‘There must be a reason for it,’ said another insider. ‘I mean, it’s not the sort of thing you would just dream. Even though it’s a massive luxury car that’s also a hatchback, which is, as you say in England, twatting silly.’

Tot slot vervoegde een senior Audi Manager het geheel door te suggereren dat er bij Audi reeds een committe zou zijn ingesteld dat als taak heeft een goede en onderbouwde filosofie op poten te stellen die moet verantwoorden dat de bouw en ontwikkelinge van de A7 geen pure tijdsverspillings is geweest.

Misschien is het wel allemaal heel erg simpel en zochten ze bij Audi misschien wel gewoon een model dat eindelijk het rijtje volledig kon maken. Zo tellen we heden ten dage Audi modellen gaande van A1 tot A8. De A2 staat wel niet meer in de catalogus, maar laat dat even een detail wezen.

Wat er uiteindelijk uit de bus zal komen als redelijke verklaring voor de komst van deze A7, die inderdaad een heel nauwe markt komt bespelen tussen de A6 en de A8, zal mijns inziens niets veranderen aan het welslagen van dit model. Het ziet er strak en gelikt uit, en dat is volgens meer dan voldoende om deze wagen aan de man te brengen.

via Sniffpetrol

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Is dit artikel een grap, of 09:15
afbeelding van Is dit artikel een grap, of

Is dit artikel een grap, of gebruiken jullie serieus een artikel van Sniffpetrol als bron?

Administrator 12:34
afbeelding van Administrator

@ anomiem : de ondertoon van het artikel was misschien niet helemaal duidelijk, maar dus wel degelijk eerder grappig bedoeld dan dead serious. Het is wel iets dat iedereen al eens lijkt te denken tegenwoordig : waarom al die nieuwe modellen? Zo zet ook Audi ons aan het denken over het eigenlijke nut van de nieuwe A7. Waar moet je op de duur nog het unieke karakter van een model gaan zoeken bij Audi als je al te kiezen hebt tussen een A4 - A5 (sportback) - A6 of een A8. Voor velen lijkt het één pot nat, vandaar deze post.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws