Nieuwsflits: Het is vandaag internationale monumentendag!

flitsdag

En om dat te vieren besluiten ze in heel Europa een flitsmarathon te houden. Ga je vandaag dus je favoriete Europees monument bezoeken, let dan zeker op je snelheid.

Vanaf 6 uur deze ochtend is de Europese flitsmarathon van start gegaan, een feest waar internationaal de camera voor boven wordt gehaald. Die camera's zullen niet gebruikt worden om monumentbezoekers te fotograferen (het is tenslotte ook monumentendag), wel om extra op snelheid te controleren. Zowel in de buurlanden als in ons eigenste Belgenland.

In totaal zullen vandaag 330 agenten in België op 545 locaties controleren. Locaties die je zal terugvinden op autostrades maar evenzeer op lokale gewestwegen of in dorpskernen. Tot morgen 6 's ochtends zullen de camera's paraat staan. Ga je dus vandaag de baan op, let dan even extra op je snelheid.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
4g63 13:04
afbeelding van 4g63

Van mij mag dat iedere dag, maar maak het een beetje logisch, 70 op een tweevaksbaan waar tijdje geleden 120 mocht, 30 waar je 50 mocht, ok tijdens begin; einde school daar is iets voor te zeggen, voor de rest creëer je dat mensen gaan rondzien of vanalles beginnen doen achter 't stuur dat niks met auto rijden te zien heeft.

Techno Patat 13:35
afbeelding van Techno Patat

Ik rij al een ganse dag op cruise control! Wat jammer is want met het panoramisch dak open ishet extre leuk om tussen 2 rijen gebouwen eventjes wat extra gas te geven voor de sound (kinderachtig en johnny maarja ik blijf een vent. En ne vent dat wordt nie volwassen, ons spelegoed wordt gewoon groter :D.).
Maar vandaag doe ik dat dus allemaal niet, ze zullen maar net 20 meter verder staan flitsen op dat ene momentje van de ganse dag dat ik 3 km/h te snel rij ;)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws