Volkswagen Polo Robust is moderne CrossPolo

Volkswagen Polo Robust

Stap je tegenwoordig bij de VW-dealer binnen om je pensioengerechtigde CrossPolo TDI in te wisselen, dan word je met liefde doorverwezen naar de T-Cross en T-Roc. Niet zo in Brazilië, waar ze de Polo Robust voorzien als opgehoogde Polo voor de boeren.

Het leven hoeft niet moeilijk te zijn, het is een les die we vaak pas te laat doorhebben. Niet anders bij automerken, waar het aanbod aan modellen en varianten tegenwoordig duchtig de pan uit swingt. De Braziliaanse afdeling van Volkswagen doet terug "even normaal" en introduceert de Polo Robust. Een verhoogde en verstevigde Polo mét trekhaak voor de lokale boeren.

Rubberen matjes incluis

De Volkswagen Polo Robust doet dan ook wat er op de verpakking staat. Net zoals pakweg een Dacia Sandero Stepway biedt hij net wat meer bodemvrijheid, zonder in te boeten op comfort. Er zijn stoffen stoelen die beter bestand zijn tegen ge/mis-bruik, er zijn rubberen vloermatjes en er is een trekhaak achteraan voor moest het lokale schaap even verplaatst worden.

Volkswagen Polo Robust

Onderhuids duwt een atmosferische 1-liter benzine zijn 84 pk (101 Nm) naar de voorwielen via een manuele vijfbak. Simpel, zoals soms nodig is in het leven, weet je wel.

Volkswagen Polo Robust

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws