Belgisch: BMW M3 en M4 AVUS en TELESTO

bmw_m3-m4_telesto-lvus2

BMW heeft met de M3 en M4 een verkoopsucces in huis. Hierdoor komt er nog een gelimiteerde versie aan die enkel voor België en Luxemburg bedoeld is.

BMW Belux komt met leuk nieuws voor de Belgische en Luxemburgse klanten van het Duits premium merk. De enorm succesvolle M3 berline en M4 coupé krijgen een exclusieve en gelimiteerde versie die enkel “bij ons” te verkrijgen is en die BMW al sneaky heeft getoond op het autosalon van Brussel in januari dit jaar. De wagens worden voorzien van een unieke koetswerkkleur die hiervoor enkel te verkrijgbaar was bij BMW Individual Special Request namelijk Avusblau en Grigio Telesto en vandaar lenen de AVUS en TELESTO ook hun naam.

bmw-telesto-m4

Zeer gelimiteerd

Zowel de BMW M3 Berline als de BMW M4 coupé krijgen een TELESTO-editie en worden gelimiteerd tot elks 20 stuks. De AVUS-editie zal enkel beschikbaar zijn voor de BMW M4 coupé en deze zal gelimiteerd worden tot 10 stuks. Je zal dus zeer snel moeten zijn om één van de 50 stuks vast te krijgen.

bmw-m4-alvus

Opvallend

De AVUS en TELESTO zijn ontwikkeld naar de speciale noden en wensen van de Belgische en Luxemburgse klanten die zich willen onderscheiden van de normale M3 en M4 met enkele subtiele aanpassingen. Als standaard krijgt het exterieur van de wagen alle BMW M Performance onderdelen en binnenin herinnert BMW je eraan dat je in iets uniek zit door ‘1/20’ en ‘1/10’ te graveren in de carbon decoratielijsten. Contrasterende stitching in het blauw voor de Avus en Silverstone voor de Telesto, maakt het algemeen plaatje af. Motorisch wordt er niets veranderd en kan de wagen beschikken over het Competition pack met 450 pk onder de motorkap.

bmw-m4-avus
Tijdstip: 14:06
Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Evo X 12:40
afbeelding van Evo X

Mooie wagen, mooier gemaakt ook ipv erover te gaan. Bij deze zeg je niet dat de vorige er beter uitzag. (Efkes zeggen: 'k rij ni met 't merk van dit artikel ;) )

Mike Cautaert 20:54
afbeelding van Mike Cautaert

Blijkbaar is rekenen niet het sterkste punt van de journalist van dit artikel.
20 M3's en 10 M4's zijn volgens hem 50 stuks!!!

Wim 08:54
afbeelding van Wim

2(M3 én M4)x20 Telesto's + 1(M4)x10 Avus = 50

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws