Jaguar XFR-S zal staan blinken op de L.A. Auto Show

Jaguar XFR-S

De Jaguar XKR-S staat moederziel alleen aan de top van het Jaguar-gamma. Daarom vonden ze het bij Jaguar een goed idee om ook van de XFR een '-S' versie te maken. Die wordt voorgesteld op de autoshow van Los Angeles.

Erg veel exemplaren zullen er niet gebouwd worden. Jaguar heeft het zelf al over "200 saloons being offered for the U.S. market", waarmee het één van de meest exclusieve Jaguars ooit wordt. Voor de ontwikkeling van de motor hoeft Jaguar niet ver te kijken, die komt van de XKR-S en als die ongewijzigd blijft betekent dat 550 pk en 680 Nm. Schol. Daarmee kan hij de strijd aangaan met de BMW M5 en andere steroïdenmonsters in die klasse. Buitenom krijgt hij een bodykit en is hij exclusief verkrijgbaar in French Racing Blue, een kleur die ook de XKR-S niet misstond.

2013 Jaguar XFR-S L.A. Auto Show teaser

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:16
afbeelding van Techno Patat

Nu maar hopen dat Volvo onder geely dezelfde tour opgaat! Al lijkt het met de V40 al een heel goed begin (de S60 is eigenlijk nog van Ford's origine...).

Dit wordt een knaller, maar die vleugel gaat (denk ik) toch echt niet passen op een XF z'n kont! Op de spyshots zag het er toch niet uit! Maarja, eerst zien, dan afbreken :)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws