Autofans.be Endurance Event - 9 maart 2014

karting

Autofans-lezers van het eerste uur blikken beslist met enige nostalgie terug op het enorm geslaagde Karting For Life event dat nu zowat 3 jaar geleden plaatsvond bij Inkart in Puurs. Het opzet van het event is deze keer echter wel een tikkeltje minder katholiek dan destijds. Het enige 'goede doel' dat we trachten na te jagen met dit event is het welbehagen van onze trouwe 'lezers posse' die op zoek is naar een leuke en spannende namiddag karten!

The concept - ENDURANCE

We nodigen jullie om deel te nemen aan de allereerste Autofans.be Endurance.

Het deelnemersveld zal bestaan uit teams van 5 personen die strijden voor een plaatsje op het podium. Tijdens een uitgebreide briefing door de karting marshalls krijgen jullie uitleg over het wedstrijdreglement en het verloop van de Endurance. Via lottrekking krijgen de teams een kart toegewezen. Elk team kan nu zijn tactieken afspreken. Eveneens wordt even de tijd geboden om op te warmen en het circuit te verkennen. Vervolgens worden de QUALIFYING rounds gereden waarbij de snelste tijd van elk team het startklassement voor de race bepaalt! Het kroonstuk van het event vormt natuurlijk de 90 minuten durende race tijdens welke de teams tegen elkaar strijden om de eerste plaats op het podium!

Time and location

DATE: Zondag 9 maart 2014

TIME: Deelnemers melden zich tegen 17u. Einde van event voorzien tegen 21u

LOCATION: Inkart te Puurs

Registration and costs

Deelnameprijs: 35 euro per persoon *. Inschrijvingen per team van 5 leden**.

Voor dit bedrag kan je rekenen op de vlekkeloze organisatie door de mensen van INKART en krijg je eveneens twee belegde broodjes en een drankje van het huis aangeboden. Daarnaast kunnen de winnaars natuurlijk nog rekenen op een leuke verrassing!

Inschrijven kan je doen door te mailen naar redactie[AT]autofans.be met als onderwerp 'DEELNAME ENDURANCE + REFERENTIE GROEPSNAAM'. Vervolgens krijg je een bericht met daarin bevestiging van betalingsinfo en andere details.

Aarzel niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!

Wij kijken alvast uit naar jullie talrijke opkomst op 9 maart!

*30% korting op normale deelnameprijs voor een Endurance karting event.

** Individuele inschrijvingen worden eveneens geaccepteerd. LET OP: Uw inschrijving kan slechts bevestigd worden wanneer 4 andere individuele inschrijvingen werden geregistreerd.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Kenny 21:19
afbeelding van Kenny

I'm in!

Techno Patat 21:58
afbeelding van Techno Patat

I'll be in! Just nog efkes ruzie maken mee den baas en snelste maten optrommelen!

Wim 09:08
afbeelding van Wim

Ik moet nog wel een kans maken hé Patat, alé, de afgang mag als Autofanser niet te groot worden :)

Techno Patat 11:48
afbeelding van Techno Patat

Dan zou je best kevin300 best niet laten meedoen :P!

Ik hoop 'em nog in m'n team te krijgen, indien dat lukt zou ik zeggen: roep de nest racers maar op, mijn maten houden van een uitdaging :D! (Zie je hier hoe ik het allemaal op m'n maten afschuif :P! Slim hé, als ik win heb ik het uberteam samengesteld, als ik verlies steek ik het op hun :D!)

Nee serieus, we zijn competitief ingesteld :p! Bring it b*tch :p! Ik heb nog wa goe te maken van karting for life :(!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws