Koppeltjes doen het het liefst in een Ford Fiesta

ford-fiesta-2012

Auto-onderdelenproducent BBA Reman deed een onderzoek waaraan 2.018 mensen tussen 25 en 55 jaar aan deelnamen. Daaruit blijkt dat bijna de helft (49 procent) al seks had in de wagen. Kunnen we dan zeggen dat we graag in de auto vrijen?

Wie het één keer doet in de wagen, durft het daar gemiddeld vijf keer doen. Toch zegt slechts 17 procent van de ondervraagden dat ze seks in de wagen hadden in het afgelopen jaar. Bij 27 procent is dat al meer dan 10 jaar geleden. ‘Vroeger, zo’n twintig tot dertig jaar geleden, was het ongehoord om de lakens te delen als je niet getrouwd was. Daarom gingen mensen harder op zoek naar een beetje privacy, die ze vonden in de auto. Nu is het aanvaardbaarder om de lakens te delen met je lief als je (nog) geen trouwplannen hebt’, zegt Chris Swan van BBA Reman.

BBA Reman vroeg ook in welk soort wagens gevreeën werd. Daaruit bleek dat kleine auto's populair zijn. De Ford Fiesta spant de kroon (29 procent), gevolg door de Volkswagen Golf (27 procent) en de Opel Corsa. In de lijst staan ook MINI (21 procent), Renault Clio (18 procent), Peugeot 205 (!) (15 procent), Ford Escort (!) (11 procent) Volvo V70 (8 procent), Nissan Micra en Opel Astra (beiden 5 procent).

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 11:53
afbeelding van Adriaan

Never mind :p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws