Vrouw vertrekt naar Brussel maar eindigt in Kroatië

Vrouw vertrekt naar Brussel maar eindigt in Kroatië

Een 67-jarige vrouw heeft een kleine omweg gemaakt naar haar bestemming in Brussel. Een normale reis duurt een dik uur of 76 kilometer, de vrouw maakte echter een ommetje langs het Kroatische Zagreb; "omdat ze verstrooid was".

Dat het traject van 1.450 kilometer niet in een wip gereden is, had je zelf ook wel begrepen. Het is dan ook te gek voor woorden dat de vrouw onderweg tweemaal tankte, een klein ongeval had en zelfs in de wagen sliep langs de weg. Ze had bij vertrek nochtans haar GPS ingesteld om naar Brussel-Noord te rijden, daar zou de vrouw een vriendin ophalen.

Onderweg waren er echter verschillende omleidingen en daar ging het fout. Op een bepaald moment is de vrouw gewoon blijven rijden. ‘Ik zag allerlei verkeersborden passeren. Eerst in het Frans, daarna in het Duits. Köln, Aachen, Frankfurt ... Maar ik stelde me er geen vragen bij. Ik bleef maar gewoon gas geven,' aldus Sabine ‘Tot ik plotseling in Zagreb uitkwam en me realiseerde dat ik helemaal niet meer in België was'.

Aangezien de vriendin van Sabine uiteindelijk op eigen beweging bij de zoon was aangekomen, maakte die zoon zich ongerust. Pas na twee dagen kwam de vrouw weer thuis, nadat ze hetzelfde traject in omgekeerde richting had afgelegd. Ze mag van haar zoon niet meer alleen de GPS volgen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Dequal 11:25
afbeelding van Dequal

Ma hahaha, alé, dat snap ik dus echt niet. Je ziet toch aan ALLES dat er iets niet klopt? Andere nummerplaten, wegmarkeringen, andere taal, en jah, gewoon dat ge zolang onderweg zijt... =')

In Nederland was dat toch ook eens gebeurd, een vrouw die blindelings GPS volgde naar een ondergrondse parking en een metro-ingang naar beneden was gereden.

Yvesw 12:34
afbeelding van Yvesw

Vergeet niet de Vlaamse bejaarde die met de wagen een brood ging halen om de hoek en uiteindelijk ergens in Nederland van de autostrade werd geplukt. :-)

Het menselijk brein is toch iets raar. Hoewel deze mensen waarschijnlijk nog perfect functioneren in de wagen zie je dat één kleine kink in de kabel (verbinding) genoeg is om ze rare stoten te laten uithalen...

Adolf Van Oostende 20:54
afbeelding van Adolf Van Oostende

En als de bomma van Zagreb terugkeerde Lichtenstein , Zwitserland en Frankrijk , kon ze nog wat landen toevoegen aan haar Euro-roadtrip :wink:

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws