Japan is gek op de AE86: Een exclusieve AE86 dealer in Kyoto

Carland Japan

De Toyota Corolla AE86 - ook gekend als Toyota Corolla Levin - heeft sinds zijn introductie in 1983 een quasi legendarische status bereikt. Deze kleine coupes zijn een zeer gegeerd item over heel de wereld. In Kyoto (Japan) speelt een slimme dealer al enkele jaren in op de AE86-gekte met deze mooie verzameling.

De AE86 maakte deel uit van de vijfde generatie van Toyota Corolla's. Hierbij mochten enkel de sportieve modellen hun achterwielaandrijving behouden. Combineer dat met de kleine - maar potente - 1.6 injectiemotor en je krijgt een recept voor een must have in de JDM (Japanese domestic market) kringen.

De volledige fotoreportage is van Australische AE86 blog hachiroku.com.au en is daar dan ook in zijn volle glorie te bewonderen. AE86 fanaten kunnen best eens een vliegtuigticketje boeken voor Kyoto om Carland te bezoeken.

AE86 Carland
AE86 Carland

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yvesw 13:56
afbeelding van Yvesw

Hemels... Ik zie me nog naar Australië emigreren. Kleine bevolking, weg van alle wereldproblemen en een land waar je nog vlijtig aan je wagen kan sleutelen zonder dat vadertje staat boos op je vingers komt tikken. En o ja, Japan ligt - relatief - om de hoek.

Techno Patat 10:58
afbeelding van Techno Patat

Meh, moest yves gebeten worden door een slang zou die slang na 4 dagen van verschrikkelijke pijn gewoon doodgaan! Bij chuck norris duurde dat zelfs 5 dagen!

http://youtu.be/OBGtINJmFto

Vanaf 1.20!

Yvesw 11:31
afbeelding van Yvesw

Oh stop it you
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/oh-stop-it-you.png

Je moest eens weten hoe een kleinzerige paté ik ben :-p

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws