Hyundai op het Brussels autosalon 2013

Hyundai op het Brussels autosalon 2013

Hyundai lanceerde het afgelopen jaar heel wat nieuwigheden. De meeste daarvan staan intussen in de showrooms maar toch weet Hyundai drie Belgische premières voor te stellen op het autosalon, nuja, twee en een speciale serie om de aandacht wat op de ix35 te vestigen.

Zo kreeg de i30 niet alleen een stationwagonvariant maar staat er nu ook een driedeurs bij de dealer. Veel verschil met de vijfdeurs zien we niet, al zal hij wel een ander publiek aanspreken. Ook de Santa Fe staat in Brussel als Belgische première. Voor de ix35 staat een speciale reeks op het programma, die omvat onder andere een navigatiesysteem en geblindeerde ruiten.

Hyundai op het Brussels autosalon 2013

De Hyundai H-1 werd onlangs opgefrist om de eer te verdedigen in het bestelwagensegment. Op een bedrijfswagensalon mag deze natuurlijk niet ontbreken.

Hyundai op het Brussels autosalon 2013

Hyundai pleziert het publiek ook door de i20 WRC rallywagen te laten zien. Met deze wagen zet Hyundai de terugkeer in de top van het rallygebeuren in.

Je vindt Hyundai terug in Paleis 4. Alle praktische informatie over het Brusselse autosalon vind je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws