Vraag: Wat doe je met internet in de wagen?

vraag-internet-in-auto

Moeten we de laatste onderzoeken geloven, dan rijden we tegenwoordig massaal rond met een simkaart in de bottenstructuur van onze wagen. Internet in de auto, beschikken jullie er over? En wat doe je er dan mee?

Continu in contact staan met de wereld. Hoewel we daar grotendeels van bespaard bleven in de auto - om dan te doen wat je moet doen, je weet wel, autorijden -, blijkt dat we ook in onze metalen schulp met vier wielen meer en meer beschikken over ingebouwd internet. Een af-fabriek geïnstalleerde simkaart zorgt daar voor. Al sluiten we dan nog uit dat meer en meer mensen hun smartphone met 4G-verbinding connecteren aan het infotainmentsysteem.

Tijd dus voor de hamvraag:

Wat doe je met internet in de wagen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Yannick 15:10
afbeelding van Yannick

Internet zelf gebruik ik niet maar wel Spotify, Google search adressen opvragen. Coyote binnenkort ook weer in gebruik, eerst WAZE testen als gps/coyote vervanging Social Media laat ik voor buiten de wagen. Dit doe ik dan op een android head unit.

PieterE 16:46
afbeelding van PieterE

Niets. Internet hoort niet thuis in een wagen

marksken 17:18
afbeelding van marksken

SMS -> autoreply "k ben aan t rijden',
Mail Nee,
internet ja: als GPS/verkeersinfo en indien passagier deel ik het internet, daarnaast rij ik en let ik op
O ja in mijn wagen zit zo'n SOS knop en nog een andere én een door de fabrikant geinstalleerde SIM, het eerste jaar kon ik gratis van alles en nog wat volgen via internet tot zelfs de hoeveelheid brandstof welke in de tank was. En dit is maar een klein stukje van de info die de fabrikant kan volgen wat hij mij toelaat om in te zien.

andre 21:06
afbeelding van andre

^proficiat pietere tenminste ene met gezond verstand.
misschien iets voor onze regering,die zijn toch experts in verbieden en belasten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws