Vraag: Laat jij iemand anders (tegen betaling) met je auto rijden?

cat-driving_01

Hangt het van Ford af, dan lenen we binnenkort zonder verpinken onze automobiel uit aan iedereen die hem nodig heeft. Goed voor het milieu en ook voor je portemonnee. Maar wil jij je wagen met een wildvreemde meegeven tegen betaling?

Feit: er zijn te veel wagens op de baan. Feit: het merendeel van de tijd staat je trouwe vierwieler stil. Feit: Eigenlijk valt er dus geld mee te verdienen wanneer 'ie niet rijdt, door hem bijvoorbeeld uit te lenen. Laat dat net zijn wat Ford samen met CarAmigo probeert te bekomen; dat je tegen vergoeding je wagen uitleent aan iemand in autonood.

Echter weten we al genoeg Autofans die het moeilijk hebben als hun partner met hun wagen rijdt. Laat staan als een wildvreemde instapt met zijn vuile broek, schoenen en sigarettengeur. Nou, dat schrikt af, niet? Maar wat als ze je er voor vergoeden? Want op die manier wordt je wagen weer een stuk betaalbaarder.

Laat jij iemand anders (tegen betaling) met je auto rijden?

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Glenn 17:45
afbeelding van Glenn

Nooit van mijn leven.
De auto van het werk mag in principe ook door iedere collega gebruikt worden. No way dat ik die meegeef als je ziet hoe sommigen hun auto behandelen.

Steven 19:18
afbeelding van Steven

Ik mag er niet aan denken dat iemand zou roken of eten in mijn auto, hard optrekt met koude motor, veel te hard over verkeersdrempels rijdt, met vuile moddervoeten instapt, de aangedampte ramen met de binnenkant van de mouw schoonveegt,...

Wim 19:26
afbeelding van Wim

haha, denk er net zo over :)

Ludo 11:18
afbeelding van Ludo

Insgelijks, mijn auto is momenteel 8 jaar oud en bijna niet van nieuw te onderscheiden. Ik denk niet dat het nog zo zou zijn moest ik mijn wagen uitlenen, legio voorbeelden in de kenissenkring die met een rijdende vuilbak rondtoeren!

marksen 00:04
afbeelding van marksen

Zolang ik zie hoe mensen vanop de oprijstrook doorheen het verkeer op de snelweg door, een sprint lanceren om nog voor t eind van die oprijstrook al op de derde rijstrook de snelheidsplak willen uitdelen ben ik niet geneigd mijn heilige koe uit te lenen. En om mijn frustratie aangaande af te ronden begrijp ik die bestuurders helemaal niet meer indien hun bedrijfsnaam op t voertuig prijkt en ik een (toekomstige) klant ben (of zou worden). Dan stel ik me de vragen: moet ik daarvoor betalen en wordt hun service aan mij analoog aan hoe ze mij behandelen op de weg.

Ad 13:11
afbeelding van Ad

Voor geen goud/geld.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws