Autofans Video-top-tip: XFR vs M5 vs Panamera S vs E63 AMG

Een dragrace tussen de snelste sedans. We hebben het over de Porsche Panamera S, de Jaguar XFR, de BMW M5 en de Mercedes E63 AMG. Allemaal hebben ze een V8 onder de kap en drie van de vier heeft Deutsche gründlichkeit in de aders stromen. Maar is dat voldoende om de Brit in kwestie af te troeven? Bekijk de schitterende video met no-nonsense die ons een sprint van 1.000 meter toont.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:13
afbeelding van Techno Patat

@Pieter: Dat had hij wel, maar dan is de prijs niet echt juist... Ze hadden toch wagens genomen die in elkaars prijsklasse lagen?

Leuk filmpje maar de E63 blijft als winnaar uit de bus komen!

Geen launch control (en een slechte start) en toch maar vlak na de M5 finishen en nog eens 55 PK minder (het is er ene zonder het Performance pack, dus met 'maar' 525 pk)

Geef de Merc evenveel PK's en hij wint (zelfde verhaal met launch control)... Draai het of keer het zoals je wilt BMW fanboys, maar de M5 weegt gewoon teveel!

Het is een fantastisch apparaat, ziet er geweldig uit en heeft een heeeeeel erg goede handling! Maar 2 ton blijft teveel voor een 5-serie...
De E weegt dacht ik uit het hoofd 'maar' 1750 kg (da's evenveel als mijn S60)!

Oh en pluspunten voor die XF! Wat een leuke auto! Ziet er goed uit, klinkt goed en gaat blijkbaar nog belange na niet slecht ook :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws