Sneu: Ferrari viert 70e verjaardag met 350 speciale exemplaren

ferrari

In 2017 viert Ferrari S.p.A haar 70e verjaardag. Verwacht je echter niet aan een supercar, in de plaats krijgen we 350 speciale edities van bestaande modellen. Zonde?

Denk aan veertig of vijftig jaar Ferrari en de F40 en F50 springen meteen te geest. Voor zeventig jaar Ferrari moet je niet meteen hopen op een F70, de LaFerrari ligt nu eenmaal nog te vers op het netvlies. In de plaats zal het Italiaanse merk 350 'speciale modellen' bouwen die naar alle waarschijnlijkheid gebaseerd zijn op de huidige California T, 488 GTB, 488 Spider, GTC4Lusso en F12 Berlinetta. Maak van elk model 70 speciale edities en je komt vanzelf aan die 350 stuks.

Elk exemplaar zal gemaakt worden via de Tailor-Made-divisie van het merk, dat lieten ze zelf weten tijdens een bijeenkomst van honderd (gefortuneerde) Ferrari-eigenaars in Venetië. Hoe de modellen er juist zullen uitzien, dat weet niemand op dit moment. Dat ze ondertussen waarschijnlijk al allemaal een reservatieorder onder de nog niet gemonteerde ruitenwisser hebben steken, daar kan je grof geld op inzetten. Toch, waarom geen F70 Ferrari?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws