Mustang wordt softer voor Europa

ford-mustang-wallpaper_02

Ford neemt geen risico's met de Europese versie van de Mustang en zet de ophanging iets zachter. Dit na vrees dat wij Europeanen hem te hard zouden vinden. Té harde Amerikanen, de wereld op z'n kop!

Heb je ooit een Amerikaanse serie gekeken van voor 2000 dan zag je enkel zwalpende wagens op de baan rijden. Anno 2014 lijkt dat niet meer het geval te zijn. Meer nog, Ford is bang dat wij Europeanen de nieuwe Mustang te hard zullen vinden bij lage snelheden. Daarom dat ze de ponycar iets zachter zullen zetten.

Gevaarlijk, dat geeft zelfs global chief engineering Raj Nair toe aan Autocar. 'Vanaf we de demping aanpakken voor lage snelheden bestaat er de kans dat het een negatieve impact heeft op de handeling op hoge snelheden. Daarom dat we zeer subtiel te werk moeten gaan.' Als dat maar goed komt, want stel je voor dat de Amerikanen de scherp sturende Mustang op de oprit krijgen, terwijl wij met een halfbakken zwabbermobiel zitten. Dringend tijd om de Mustang eens aan de tand te voelen lijkt ons...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws