Een eerste officieel beeld van de CLS 63 AMG Brake

Elke Mercedes krijgt tegenwoordig standaard zijn AMG variant mee, en het lijkt er op dat beiden tegenwoordig samen worden ontwikkeld. Op de Duitse website van Mercedes geven ze de eerste beelden en informatie vrij van de Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake, amper enkele dagen na de lancering van de standaard variant. Onder de kap zal opnieuw de 5.5 liter twin-turbo V8 van dienst zijn. Standaard krijgt die 525 pk en 700 Nm, wie het Performance Pack bestelt krijgt 560 pk en 800 Nm onder zijn billen. Het blok bedienen doe je met een AMG Speedshift MCT 7-traps en je krijgt er ook start/stop bij. De CO2 zit op 235 g/km en het gemiddeld verbruik op 10,1 liter per 100 kilometer. De sprint naar 100 km/u knal je in 4,4 seconden. De AMG houdt ermee op bij 250 km/u.

CLS brake 63 AMG

Meer (erg kleine) foto's bekijken kan hier

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 13:59
afbeelding van Yvesw

Liefste Sint

Ik weet, ik ben niet de braafste geweest. En toen ik in '96 belleke trek deed bij nummer 47 in de Provinciestraat, dat was wegens groepdruk. Ook de 2de, 3de tot en met de 8ste keer was trouwens uit groepsdruk. Maar sindsdien heb ik geen kattenkwaad meer uitgehaald. Ik at mooi mijn bokes met choco op, ik hielp oude dames de straat over steken en ik heb zelfs Nonkel Jos niet uitgelachen toen hij met zijn zatte klo... euhm... aanhangels over de haag viel. Dus liefste Sint, dit jaar voor Sinterklaas had ik toch graag een CLS 63 AMG Shooting Brake gehad. In het Matgrijs, met zwarte velgen en Performance pack. Ik beloof je dat, als ik er één krijg, ik het jaar daarop mee de Sinterklaasronde zal doen en jaarlijks zal bidden voor wereldvrede en liefde op aarde en al die meuk...

Je kapoen
Yves "de brave" Wouters

Wim 14:07
afbeelding van Wim

voila => ingezonden voor comment of the year (COTHY ;))

Yvesw 14:26
afbeelding van Yvesw

@Wim: Van waar komt die "h" in de afkorting COTHY? En trouwens, wat win ik er mee? Een CLS 63 AMG Shooting Brake?

Wim 14:50
afbeelding van Wim

oei, het is COTY wss, Car Of The Year :)

Wim 15:14
afbeelding van Wim

idd Nathan, laten we toch COTHY gebruiken, anders gaan de mensen dat met COTY verwarren en krijgen we last van de COTY organisatie(zwaar mannen ;))

Yvesw 15:25
afbeelding van Yvesw

Ja, <a href="http://i.imgur.com/wejLg.jpg">die mannen</a> kunt ge best met rust laten...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws