Infiniti geeft de G37 vierwielaandrijving

Infiniti biedt vierwielaandrijving aan op de G37 berline, onder de noemer G37x. Het is voor het eerst dat Infiniti vierwielaandrijving aanbiedt op de G37. Het systeem verzwaart de G37 met 80 kilogram maar zorgt voor een stabieler weggedrag. De versie wordt gekoppeld aan een automatische zeventrapstransmissie en wordt voorzien van dezelfde 3.7 V6 benzinemotor als de G37 met achterwielaandrijving.

Die is goed voor 320 pk en doet de 0-100 in 6,0 seconden (0,1 seconde minder snel dan de achterwielaangedreven versie dus). In ons land wordt de Infiniti G37x verkocht vanaf 50.400 euro, een kleine 7.000 euro meer dan de tweewielaangedreven variant.

Infiniti geeft de G37 vierwielaandrijving

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Yvesw 12:36
afbeelding van Yvesw

Hoe positioneert zicht dat tegenover de Duitse concurrentie qua prijs? (/te lui om op te zoeken)
Heeft iemand eigenlijk ooit al een G37 berline zien rijden? De coupe zie je soms en de FX verkoopt ook "best" goed (hier regio Duffel toch). Maar deze sedan? Nog nooit gezien behalve op de spellekes!

Techno Patat 13:17
afbeelding van Techno Patat

Ik zie heel zelden een Jeep (ik kan de cijferkes niet uit elkaar houden!)! Maar verder zie ik nooit een Infinity buiten in games zoals Yves zegt :)!

Sven 13:43
afbeelding van Sven

Je kan niet elke maand dezelfde modellen testen als pers. In ons geval hebben we ze een aantal jaren geleden getest en sindsdien nemen we de nieuwigheden mee, al kan je die op één hand tellen. Infiniti is ook niet zo groot in België, kijk maar even naar het aantal dealers (2).
Status opbouwen kost tijd, kijk maar naar Audi of Lexus.

Yvesw 14:34
afbeelding van Yvesw

En dan beginnen we nog niet over leasing... De Duitse 3 zijn in dit land oververtegenwoordigd puur en alleen door de leasingmarkt... Haal die weg en mensen zullen al vlug voor iets minder "Premium" kiezen...

Sven 21:00
afbeelding van Sven

Terechte opmerking, al laat het persbericht verstaan dat het om de G37 S gaat, terwijl eerder de GT-versies al met AWD verkrijgbaar waren. ("Previously only the GT was available with AWD.") Kijk je op de Belgische website, dan zie je daar maar één versie, inerdaad als optie met AWD. Ik zit dus met wat vraagtekens over het persbericht...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws