Toyota bouwt aan compacte low-budget auto

Toyota plant nieuwe kleine budgetautoIn een kort persbericht laat Toyota weten dat ze op 5 januari een compacte low budgetauto zullen onthullen op de New Delhi Car Show in India. De plaats is strategisch gekozen, omdat de automarkt in India een grote groei kent, en dat vooral op het vlak van kleine en budgetvriendelijke wagens als de Tata Nano. Toyota wil van haar EFC (Entry Family Car) zowat 70.000 exemplaren per jaar aan de man brengen. De wagen wordt gepositioneerd onder de Yaris. Wat de verhouding tegenover andere Micro Machines als de Aygo en de iQ zal zijn, is niet meegegeven. Wel is bekend dat er naast een hatchbackvariant ook een sedanversie komt, beide wagens zijn vooral bestemd voor de Indische markt.

Bron: WorldCarFans

Toyota plant nieuwe kleine budgetauto

In een kort persbericht laat Toyota weten dat ze op 5 januari een compacte low budgetauto zullen onthullen op de New Delhi Car Show in India. De plaats is strategisch gekozen, omdat de automarkt in India een grote groei kent, en dat vooral op het vlak van kleine en budgetvriendelijke wagens als de

Tata Nano. Toyota wil van haar EFC (Entry Family Car) zowat 70.000 exemplaren per jaar aan de man brengen. De wagen wordt gepositioneerd onder de Yaris. Wat de verhouding tegenover andere Micro Machines als de Aygo en de iQ zal zijn, is niet meegegeven. Wel is bekend dat er naast een hatchbackvariant ook een sedanversie komt, beide wagens zijn vooral bestemd voor de Indische markt.

Bron: WorldCarFans

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws