ARES Atelier S-Klasse XXL: Pullman voor Maffiabazen

ares-atelier-s-klasse_01

Mercedes zal op het autosalon van Genève de S-Klasse Pullman voorstellen, de langste limousine van de S-familie. Foute maffiabazen laten zich echter beter rijden in deze S-Class XXL van ARES Atelier. Want het vulgarisme druipt van deze Italiaanse creatie af.

Een limousine van Mercedes moet subtiel gelijnd zijn en staatshoofden aanspreken. Bij het Italiaanse ARES Atelier gooien ze het over een andere boeg. Zij nemen een reguliere S-Klasse, verlengen het chassis en gooien er dan een stevige carbon bodykit tegenaan. Eéntje die gebruik maakt van de nodige extreme luchtsleuven en absurde einddempers.

Natuurlijk moet je als maffiosi ook veilig zitten in dit gevaarte. Daarom dat er dikkere ramen (lees: tegen geweerschoten), stevigere remmen en een aangepaste versnellingsbak worden geïnstalleerd.

ares-atelier-s-klasse_01

Voor heel de familie

Binnenin krijg je achteraan meer plaats - of wat dacht je? - die wordt ingevuld door vier stoelen die tegenover elkaar staan. Iets minder zichtbaar maar wel aanwezig zijn een koelkast, elektrische gordijnen, WIFI en de nodige iPads. Ben je echt bang van de wereld, dan kan je een gepantserde versie bestellen met onder andere een bomdetector. Prijzen geven ze bij ARES Atelier niet mee.

ares-atelier-s-klasse_01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws