Met rode wielen: Evoque Marangoni HFI-R

Wie de bandenproducent Marangoni al was vergeten, wordt bij deze herinnerd aan zijn bestaan. Dit keer niet met groene wielen op een Giulietta, maar met rode wielen op een Range Rover Evoque Si4 2.0 liter turbo. Die mag dan wel als basis dienen, heel erg veel hielden ze niet in hun standaardvorm. De M-Power EvoRed 255/30R20 banden mogen de meest opvallende wijziging zijn. Maar verder merken we ook nieuwe bumpers op en een nieuwe lak die de Evoque een satijne toets geeft. Maar er is meer. Deze Evoque rijdt op meer dan benzine alleen.

In samenwerking met Bigas International ontwikkelde Marangoni een nieuw systeem zodat deze Evoque twee tanken heeft. Eentje met het gekende octaansapje, de andere tank krijgt een mengsel van methaan en waterstof. Daardoor kan de Evoque plots 1.000 kilometer bollen op '1 tank'. Technisch werd verder nog een nieuw uitlaatsysteem geïnstalleerd, naast de andere gewijzigde technische componenten, waardoor het vermogen stijgt tot 300 pk. Orgineel is de Si2 trim goed voor 241 pk.

Binnenin merken we de rode dakbekleding op en zou er opnieuw overvloedig gesmost zijn met carbon. De zetels krijgen ook een nieuw patroon mee.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Dequal 19:56
afbeelding van Dequal

Eugh, nee bedankt.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws