G-Power schroeft de M3 GTS op tot 635 pk

Een V6 of niet, de heetste M3 vandaag is ongetwijfeld de M3 GTS. Al zou de Duitse tuner G-Power daar wel eens verandering in kunnen brengen. Zij lossen namelijk voor het eerst wat details over hun variant van de M3 GTS. Ze laten de ophanging en body hetzelfde, zelfs de knaloranje kleur wordt keurig behouden. Ze pakten wel het vermogen aan. En hoe. Door de installatie van hun G-POWER SK II "Sporty Drive" supercharger kit is hij maar liefst 635 pk en 630 Nm sterk. Dat is niet minder dan 185 pk en 190 Nm meer dan de originele GTS.

Naast de nieuwe supercharger zorgden ze ook voor een nieuw in-huis ontwikkeld uitlaatsysteem dat volledig uit titanium bestaat. Daarnaast gaven ze ook het motormanagement een update. Met die cijfers sprint de GTS G Power naar 100 km/u in amper 4.2 seconden en bereikt hij de 200 km/u in een luttele 11.9 seconden. De topsnelheid ligt op 323 km/u. De kit kost je, zonder BTW en installatie, 23.500 euro.

G Power via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 11:25
afbeelding van Wim

4.2 naar 100? iemand heeft last van wheelspin :)

Techno Patat 13:14
afbeelding van Techno Patat

of een koppeling die gespaard moet worden, maar het meest de wheelspin denk ik :p! met zo een supercharger maak je dan ook vooral tijd goed in de tussensprintjes! en dat is wel wat telt bij een trackday car :)! vertrekken doe je toch maar 1x...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws