Nürburgring heeft nu geld nodig of is failliet

De groene hel en meest bekende circuit ter wereld is virtueel failliet. De duizenden stickers met 'save the ring' mogen dan wel charmant zijn, ze lijken niet te helpen. Uit verschillende Duitse bronnen blijkt dat de eigenaars van de Nürburgring het faillissement moeten aanvragen als ze niet snel 13 miljoen euro vers geld vinden. Maar dat laatste gaat niet gebeuren, aldus de overheid. Wanneer ze het faillissement aanvragen en of ze nog een ontsnappingsgaatje zullen vinden is nog even de vraag. In 2012 blijft het nog allemaal normaal, maar hoe het er in 2013 uit zal zien weet niemand. In welke mate de staat recht heeft op de 524 miljoen euro die het er in pompte is helemaal onduidelijk. Dat geld ging toen naar accomodatie als een hotel, winkelcentrum en lokale attracties, maar die brengen niets op.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:36
afbeelding van Techno Patat

Toch niet Nathan! Dat bedrijf is een dochteronderneming van de provincie! As die failliet gaan kost het dat staatje 300 miljoen eurotjes! Ze hebben ook teveel nutteloez investeringen gedaan, al die gebouwen rond de GP-track zijn toch niet nodig? Vooral dat pretpark was een bodemloze geldput!

Ik hoop vooral dat ze het toeristenrijden niet zaschaffen! Daar leef ik echt naartoe! Kan al niet wachten om op 25-26 augustus onder de 10 min te duiken met m'n Alfa :)!

chuwie 23:00
afbeelding van chuwie

gaan! nu je nog kunt..

Techno Patat 13:30
afbeelding van Techno Patat

25-26 Augustus ben ik van de partij! Autofanners die meewillen rijden (/gaan) zijn meer dan welkom! Mijn auto is denk ik wel al volzet maar ik rijd meer dan 1 rondje! Dus als passagier mag je altijd eens mee :)!

Stuur me maar een mailtje als je meewilt ;)!

Techno Patat 19:33
afbeelding van Techno Patat

Super! Kenny is normaal gezien ook van de partij, messoerie moet ik nog vragen (ik vergeet het heel de tijd :O!) en andere gegadigden zijn ook welkom! (Nathan? Of een ander redactielid?) hell, zelfs annoniempjes zijn welkom, zolang ze maar niet beginnen te tieren/roepen als ik rijd :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws