Niet kijken: Mini Aceman nu al in vol ornaat!

Mini Aceman leaked

Is die Mini Countryman toch écht wat te groot voor je? Dan lanceert Mini binnenkort de Aceman. Het compacte elektrokarretje staat nu al in vol ornaat op het internet. Zoals dat gaat...

Lang leve China! Toch als het aankomt op het lekken van nieuwe automodellen. Want autobouwers zijn verplicht een hoop info (en foto's) te delen met het Ministerie van Transport voor elk nieuw model. Die informatie is daarenboven publiekelijk, waardoor het geregeld de moeite loont om eens te gaan kijken op de website van het Chinese Bureau van Transport. Je computer mag daarna dan wel vol afluistersoftware staan, je hebt zo maar eventjes de nieuwe beelden van de Mini Aceman!

Enkel EV

We hebben ons opgeofferd en kunnen je in vol ornaat de Aceman tonen, het kleinere en kortere broertje van de eveneens nieuwe Countryman (TEST). In tegenstelling tot grote broer Countryman komt de Aceman er enkel met een volstrekt elektrische aandrijflijn. Met een lengte van nét 4 meter is hij trouwens lekker compact.

Mini Aceman leaked

Onder de kap schuilt een elektromotor op de vooras van 184 dan wel 218 pk en een accu van 40 of 54 kWh. Qua range mag je uitkijken naar zo'n 300 à 400 kilometer, afhankelijk van de accu. Eind dit jaar moet deze Aceman nog op onze wegen verschijnen. Dus laat ons allemaal verrast zijn wanneer Mini het doek er af trekt, kwestie van ze niet te kwetsen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws