De volgende Polestar voor Hot Wheels... moet jij ontwerpen

Polestar Hot Wheels design wedstrijd

Polestar lijkt het zo druk te hebben met het uitrollen van nieuwe modellen, dat ze geen tijd hebben om er zelf eentje te ontwerpen voor Hot Wheels. Daarom vraagt het Zweedse merk de hulp aan ons, om een Hot Wheels-auto te ontwerpen met Polestar-DNA.

Binnenkort is het zo ver, dan krijgt de Polestar 2 bijstand van de Polestar 3 en Polestar 4 in de line-up. Daardoor is het merk misschien even haar samenwerking met Hot Wheels vergeten. Geen paniek! Jij mag nu zelf de "Hot Wheels Polestar" gaan ontwerpen.

Op retraite naar Polestar

Een - letterlijk - lege doos, dat is het uitgangspunt van de samenwerking. Polestar roept designers aller landen op om een auto te ontwikkelen in de geest van Polestar, maar die "teruggrijpen naar de verbeelding van hun jeugd".

Polestar Hot Wheels design wedstrijd

Zwierige taal natuurlijk, maar het winnende design zal wel wereldwijd verkocht worden. De deelnemers die voor de eindselectie op de shortlist staan - beoordeeld door designexperts van zowel Polestar als Hot Wheels - worden daarenboven één-op-één begeleid door het designteam van Polestar om hun ingediende ontwerpen te verfijnen tot de eindselectie. Zoek je dus een job in de autodesignwereld, dan kan dit wel eens Willy Wonka-gewijs je gouden toegangsticket zijn.

De competitie opent voor inzendingen op 5 maart 2024 en sluit op 16 april 2024. Polestar plant de onthulling van de winnaar van de wedstrijd eind dit jaar. Net op tijd om het speeltje onder de kerstboom te leggen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws