Mercedes-AMG GT Coupe aan de prijs: Vanaf 196.504 euro (2023)

Mercedes-AMG GT Coupe Prijs belgie info

Nog 2 ton op het schap liggen en geen zin in een nieuwe Porsche 911? Dan kan je voortaan bij Mercedes terecht voor de AMG GT Coupe. Die krijgt een basisprijs van 196.504 euro. Geen vrees, een automatische kofferklep zit standaard in de prijs. Oef.

Dat Mercedes het met de nieuwe generatie AMG GT Coupé wat hogerop wil zoeken was eerder al duidelijk - die twee extra noodzitjes achterin moeten zich tenslotte terug verdienen. Nu weten we ook hoe hoog Mercedes mikt. Want had je zo'n 10 jaar geleden nog een AMG GT voor 120.000 euro, dan moet je nu met minimaal 196.504 euro over de boeg komen. slik.

Met optielijst... uiteraard

Rustig, gewone werkman. Want inflatie heeft de voorbije jaren weelderig getierd, de rijken der aarde zijn weer een stukje rijker geworden en de basisversie van de GT Coupé gaat er ook een serieus stuk op vooruit. Pompte de V8 in de originele basisversie uit 2014 nog een schamele 462 pk naar de achterwielen, dan mag de nieuwe generatie als Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé meteen 585 pk en 800 Nm over de vier wielen verdelen. Kijk, dat is al gehaal andere koek.

Mercedes-AMG GT Coupe Prijs belgie info

Vliegen we de optielijsten in, dan is de sky the limit. Graag wat koolstofvezel opsmuk op je bumpers? Da's dan 5.203 euro graag. Een opvallende lakkleur? 7.139 euro bitte! En omdat je niet dezelfde 20-duims velgen wil als je buurman kan je 4.900 euro neerleggen voor heerlijke 21-duims gouden exemplaren. En o ja, die twee noodzitjes achterin waar we het eerder over hadden? Die blijken zelfs niet standaard te zijn! Ook daar moet je eerst nog een kleine 2.000 euro voor neerleggen. Ach, wat kan het leven van een miljonair hard zijn.

Zin gekregen om zelf te configureren? Dat kan HIER

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws