Great Wall CyberP!ckup 6x6 is plug-in met zes wielen (2023)

GWM Cyberpickup 2023

Great Wall Motors grijpt het autosalon van Shanghai aan om een compleet van de pot gerukte pick-up voor te stellen. Die Canon CyberP!ckup 6x6 mag je zien als een Chinese rivaal voor de Mercedes G63 AMG 6X6 en gebruikt een 517 pk sterke plug-inaandrijflijn. Jep, de fiscaal vriendelijke 6x6 is hier!

Cybertruck shmybertruck. Want het Chinese Great Wall Motors kaapt even de aandacht weg van bij Tesla met deze Canon CyberP!ckup 6x6, een compleet van de pot gerukte pick-up met zes wielen en 517 pk. Zei daar iemand Mercedes G 63 AMG 6X6?

iets

De CyberP!ckup laat zich alvast baseren op de Canon, een uit de kluiten gewassen pick-up van Great Wall Motors (GWM). De veranderingen spreken voor zich. Zo installeert GWM een derde as achteraan en moest daardoor een serieus stuk van de laadbak aangepast worden. De zes 18-duims velgen worden uitgedost in 33-duim offroadbanden van Cooper, de dempers zijn gevuld met stikstof en in totaal zijn er vijf differentiëlen die op slot kunnen. Om maar te zeggen dat hij zich waarschijnlijk goed uit de slag kan trekken op het onverharde.

GWM Cyberpickup 2023

Heb je nood aan vermogen? Dan heeft ook daar de CyberP!ckup een oplossing voor je. Zo wordt deze zeswieler aangestuurd door een 3-liter V6 met twee turbo's die extra hulp krijgt van een elektromotor. Daardoor is deze CyberP!ckup 517 pk en 750 Nm sterk en spreken we zelfs van een plug-inhybride! De puur elektrische range... die zal eerder aan de beperkte kant zijn. Hoe dan ook, volgens de info uit China heeft Great Wall Motors daadwerkelijk plannen om deze pick-up in productie te nemen. Ach, ooit deed Mercedes hetzelfde.

GWM Cyberpickup 2023

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws