Hupla: Vers geleverde Bugatti Chiron staat meteen al terug te koop

bugatti-chiron-for-sale_01

Het Britse Romans International wist haar handen te leggen op een Bugatti Chiron en zwiert de hypercar meteen de verkoop in, om een aardig centje te verdienen. Welkom in de wereld van verzamelaars met meer centen dan geduld.

Was je wat laat op het Chiron-feestje, dan kan je wel eens lekker drie jaar wachten op jouw exemplaar. Maar wat doe je als je miljoenen op de bank hebt maar geen geduld? Wel, daar zorgen zogenaamde car flippers wel voor. Hun werkwijze? Zo spoedig mogelijk een specifiek model in handen krijg om het dan voor een meerprijs te verkopen aan een ongeduldige ziel. Niet anders bij deze Bugatti Chiron die Romans International verkoopt.

bugatti-chiron-for-sale

Een prijs plakt het Britse bedrijf er evenwel niet op maar een zoektocht leert ons dat er op dit moment al zeker twee andere nagelnieuwe Chirons te koop staan op onze aardbol. Eén daarvan gaat van de hand voor zo'n 3.5 miljoen euro. Als je weet dat de nieuwprijs van een Chiron 2.4 miljoen euro bedraagt (en je na wat opties kijkt naar een wagen van zo'n 3 miljoen euro), dan is dit een lucratief handeltje. Of ze er bij Bugatti echter blij mee zijn?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
lauw 16:56
afbeelding van lauw

Degoutant zo'n praktijken imho... en dan nog bestellen in zo'n steriele kleurtje dat makkelijk verkoopt

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws