Butler Bentley: Bentley komt ter plaatse je wagen tanken

bentley-auto-tanken_01

Of je nu 53,5 euro op je bankrekening hebt staan of iets met veel meer nullen voor de komma, elke sterveling met een auto moet richting tankstation om zijn voertuig bij te vullen. Bentley wil daar komaf mee maken, door een butlerservice aan te bieden die je wagen ter plaatse komt bijvullen. Terwijl je op restaurant bent bijvoorbeeld.

Voor zolang Bentleys nog fossiele brandstof de lucht in blazen is tanken een noodzakelijk kwaad. En iedereen die ooit met een Bentley onderweg is geweest weet dat je vaker zal moeten tanken dan Gilbert, je boekhouder met zijn eco-Passat. Geef toe, dat is toch niet meer van deze tijd?

Wel, dat vinden ze bij Bentley ook. En net daarom zijn ze met een proefproject gestart waarbij ze voertuigen ter plaatse komen bijtanken. Kwestie van de klanten nog net wat meer op de wenken te bedienen. De service, die uiteraard zijn grondbeginsel in de VS kent, kan wel eens het nieuwe paradepaardje worden voor het merk.

bentley-auto-tanken

Is het proefproject een geslaagde missie, dan zien ze bij Bentley een toekomst waarbij de auto zelf communiceert dat 'ie voedsel nodig heeft zodat de butlerservice weet wat doen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws