Zo gaat de Toyota C-HR er vanbinnen uitzien

toyota-c-hr-interior

Toyota heeft eindelijk het interieur van de C-HR klaar. De buitenzijde konden we een tijdje terug al in Genève bewonderen, maar achter de geblindeerde ruiten bleef het toen verdacht donker.

Vreemd eigenlijk, voor een productiemodel. Maar Toyota heeft daar een goeie reden voor. Het interieur van de C-HR is het eerste van wat Toyota's nieuwe interieurdesign moet worden. Niet verwonderlijk dus dat alles piekfijn in orde moest zijn en ze graag wat extra aandacht opeisen, zo net voor de zomer.

hoogwaardiger

Geen paniek, je volgende Toyota heeft nog altijd een stuur en een versnellingspook. Wel is het 8 inch multimediascherm naar de bestuurder gekanteld. Toyota schonk aandacht aan de gebruikte materialen bij de afwerking van het interieur, zo kunnen ze alvast de kritische journalist de mond snoeren. Dat de afwerking van een hoogwaardige kwaliteit is, is te danken aan de Europese designafdeling van het merk. Hoe het precies allemaal aanvoelt kunnen we nog niet zeggen, daarvoor wachten we tot we hem op het salon van Parijs hebben kunnen betasten.

toyota-c-hr-interior
toyota-c-hr-interior

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws