Jeep neemt ook Wrangler Rubicon Rocks Star mee naar Genève

jeepwrangler-rubicon-rocksstar-1

Jeep heeft niet echt nieuwe modellen mee te brengen naar Genève. Desalniettemin hebben ze hun best gedaan alsnog wat nieuws te kunnen tonen, zoals deze Wrangler Rubicon Rocks Star.

Ze zullen er drie nieuwigheden tonen, in Genève. Een Wrangler Black Edition II en Renegade Hard Steel concept zullen er schijnen naast deze net bekend gemaakte Wrangler Rubicon Rocks Star. Een speciale editie op basis van de Wrangler die het allemaal nog ruiger moet maken dan de standaardafwerkingen die we vandaag kennen.

De speciale editie onderscheidt zich met een aantal accessoires naar de hand van Mopar, geen onbekende voor het merk - in tegendeel. Naast de Baja gele lak en de zwart satijn geverfde US Army ster op de motor kap merken we ook halve deuren op, een soft-top, all-terrain Goodrich banden, LED verlichting op de rolkooi en wat extra plastiek rondom het gehele koetswerk. Binnenin maken de rubberen vloermatjes het makkelijk de Jeep eens grondig uit te kuisen met de tuinslang.

Onder de kap blijft de 2.8 liter turbodiesel zijn werk doen, gekoppeld aan een vijftraps-automaat die beide aandrijflijnen aanstuurt.

Verwacht wordt dat alle Mopar-accessoires binnenkort verkrijgbaar zijn als optie in de brochure.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws