BMW 4-reeks M Performance heeft problemen met achterste + [Video]

BMW 4-serie M-Performance

"Stof tot discussie", zo kan je het M Performance pakket voor de 4-reeks best samenvatten. Hoewel het vroeger al moeilijk was om een BMW met M-pakket te onderscheiden van een daadwerkelijk ///M, gaat BMW nu nog een stapje verder.

Of wat dacht je van die gigantische "in your face" voorbumper met carbon? De daadwerkelijk M4 zal waarschijnlijk enkel de mistlichtjes verliezen (iets dat BMW al eerder deed met de M5/ 5-reeks met M-pakket). De sideskirt geeft de zijkant van de wagen dan weer een dik voorkomen. Samen met de 20 inch velgen staat het hem goed.

Tot we bij die achterbumper komen. Wat ging daar fout BMW? Het ding ziet er niet uit met luchtgaten links en rechts, een "diffusor" die veel te klein is en twee idioot geplaatste uitlaatjes. Een serieuze afbraak aan een voor de rest knappe wagen.

BMW 4-serie M-Performance

Het M-performance pakket zal beschikbaar zijn op heel de lijn van de 4-reeks. De 420d zal door het pakket 16 pk meer krijgen tot zo'n 195 pk. Een serieus schaap in wolfskleren dus. Er is trouwens wel goed nieuws. In de optielijsten van M-performance staat ook een limited-slip differentieel. Driftjes gegarandeerd. Maar dan liefst niet met die 420d, dat is gewoon stupied. Neem dan maar de 435i met zo'n 336 pk.

Beelden dankzij Bimmerblog:

Wat vinden jullie? Moet het kunnen om een M-performance pakket - met zo'n looks - te steken op je 420d?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Glenn 19:57
afbeelding van Glenn

Achterkant is het slechtere "tjoener" werk. De rest is wel ok. Nu nog een atmosferische 6-in-lijn en het komt nog in orde.

Walter Crapoen 19:16
afbeelding van Walter Crapoen

Is gewoon een knappe bak 7 januari stazt hij voor mijn deur in ice silber gray

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws