Twizy Cargo: voor de plaatselijke pizzaleverancier

Renault Twizy Cargo

De Twizy wordt op de AF-redactie meer dan gesmaakt. Nu biedt Renault ook een variant aan - zonder 2de zitje - met een koffer van zo'n 180 liter. De plaatselijke koeriersdienst wrijft al in zijn handjes bij het aanschouwen van de Twizy Cargo.

Dankzij het verwijderen van de tweede zitplaats achter de chauffeur weet Renault zo'n 180l (max 75 kg) plaats voor bagage te creëren in de Renault Twizy. Dankzij een deurtje achteraan kan je gemakkelijk aan je opgeborgen spullen. Inderdaad, je spullen krijgen een volwaardige deur terwijl jij in de wind zit.

De Twizy met koffer bestaat zowel in de Life 45 als 80 uitvoering. Met een bereik van zo'n 80 km heeft je bakker meer dan genoeg bereik om elke zondag verse pistolets rond te brengen.

Prijzen beginnen vanaf 8.080 euro.

Renault Twizy Cargo

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Sven 16:08
afbeelding van Sven

handig voor de pizza/pitaman die nu in van die oude afgeragde karretjes moet rondrijden bij ons in de buurt.

Yvesw 16:16
afbeelding van Yvesw

Blijft natuurlijk wel de vraag of deze kleine bedrijfjes 8.000 euro over hebben voor een wagen waar ze in het weekend ook niets mee zijn.

En nu heb ik weer zin in afhaalvoedsel...

pierre 22:55
afbeelding van pierre

Maar wel 90% aftrekbaar is (als ik me niet vergis)

Dequal 17:56
afbeelding van Dequal

Maar da's ook super handig voor de mensen die willen gaan shoppen! Anders moest je alles op de achterbank zetten en hopen dat het niet uit de Twizy viel, nu kan je gewoon alles achterin steken. Het ontbreken van een 2e zitje moet je er dan wel bijnemen... Soort hybride versie tussen de twee zou ideaal zijn (dat je achterzetel eruit kan pakken en zo'n soort kist die tegen de achterkant klikt eraan kan hangen).

Adriaan 14:31
afbeelding van Adriaan

Geestig, maar of het echt gaat aanslaan vraag ik me wel af. Vrij duur voor een zeer kleine ruimte. Voor dat geld heb je indd 4 brommertjes. :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws