Ferrari geeft de FF een panoramisch dak

2012 Ferrari FF met panoramisch dak

Hoe zou het voelen om bij 300 km/u de hemel boven je hoofd te zien voorbij zoeven terwijl je toch geen last hebt van wapperende haren en windgeruis? In afwachting van de volgende Porsche 911 Targa doet Ferrari de FF een panoramisch dak cadeau.

2012 Ferrari FF met panoramisch dak

Dat dak is niet standaard en een gratis optie wordt het ook niet. Hoeveel een eigenaar er precies voor zal moeten betalen is nog niet bekend maar het zal alvast niet weinig zijn. De glazen constructie loopt tot aan de achterruit. Het gewicht van de dakconstructie is ons niet bekend, wat het effect is op de prestaties van de Ferrari FF moet je dus zelf even gaan uittesten. De Ferrari FF heeft nog steeds een 6.3 V12 onder de kap, goed voor 651 pk en 683 Nm. Daarmee haalt hij een top van 335 km/u en jaagt hij je hartslag van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Yvesw 13:11
afbeelding van Yvesw

Dit is toch de meest complete wagen van het moment? Heerlijke looks, kofferruimte genoeg om een kast in Ikea te gaan halen en ongelooflijke prestaties. De wagen van 2011/2012-> 2020 van mijn part!

Yvesw 22:59
afbeelding van Yvesw

@B4: zal waarschijnlijk wel een speciaal soort zonnewerende coating hebben ;) Volgens mij heeft de Porsche Targa ook geen "gordijn"...
Trouwens, zo'n gordijn heb je echt niet nodig. Zelfs in het zuiden van Frankrijk aan 28+ graden is het perfect te doen met een panodak :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws