Officieel: Lamborghini Gallardo facelift

lamborghini facelift gallardo 2013

Lamborghini heeft een update klaar voor de Gallardo. De LP 560-4 - tevens Lamborghini's bestseller - krijgt een cosmetische facelift die hem weer een modernere uitstraling moet geven. Ook introduceren ze de Edizione Technica die plaats moet nemen boven de Superleggera en de Spyder Performante.

De facelift omvat een aangepaste bumper met wat meer driehoekige elementen. Deze stijlkenmerken komen ook terug in de vernieuwde achterpartij die onder andere ook een nieuwe diffusor omvat. Nieuwe 19" Apollo velgen en een handjevol aerodynamische aanpassingen maken deze negen jaar oude supercar weer klaar voor een aantal verjaardagen.

De Edizione Technica positioneert zich boven de Performante Spyder en de Superleggera. Hij neemt alle upgrades van zijn onderliggende modellen over en voegt daarbovenop een nieuwe achtervleugel, carbon-keramische remmen en drie nieuwe unieke lakkleuren toe. Al deze upgrades moeten deze Gallardo Edizione Technica een power-to-weight ratio geven van slechts 2,35.

De wagen krijgt zijn officiële voorstelling op het autosalon van Parijs waar wij natuurlijk bij zullen zijn met live foto's en verslaggeving. Tot dan kan je gerust in onze galerij alle persfoto's al bekijken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 22:36
afbeelding van Yvesw

Wat is dit? Lijkt wel een tjoeningpaketje van Need For Speed... No no no

Quin 13:03
afbeelding van Quin

Menen ze die facelift serieus :s? Hoe cheap kun je een supercar er doen uitzien?

Dequal 16:04
afbeelding van Dequal

Zo lelijk die extra driehoeken :( Ik vind het echt niks.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws