Ferrari neemt misschien 458 Monte Carlo mee naar Genève

Ferrari-458-Monte-Carlo

Ferrari toont de spirituele opvolger van de 430 Scuderia, de 458 Monte Carlo, mogelijks op het autosalon van Genève. De wagen wordt meer en meer gespot - met de nodige camouflage - in Maranello, de thuisbasis van Ferrari.

De extremere versie van de 458 Italia zal na drie jaar eindelijk ten tonele verschijnen (de gebruikelijke cyclus voor "speciale" varianten van een Ferrari). De geschoten spyshots door Tom Van Der Zwet verschillen wel opvallend met de eerder getoonde renders.

Op zijn foto's zien we een aangepast voorbumper met extra luchtgaten aan de buitenzijden van de koplampen en luchtsleuven aan de zijkant van de bumper om de remmen af te koelen. De motorkap lijkt ook een andere vorm te hebben al zijn we daar niet zeker van. Waar we wel zeker van zijn, zijn de afgeplakte racestrepen over de gehele bovenzijde van de 458.

Ferrari-458-Monte-Carlo

Achteraan zien we een aangepaste achterbumper die plaats geeft aan twee uitlaten en een doorlopende gaas die de achterlichten verbindt. Verder geven de gigantische achterbanden ook wel weg dat dit geen reguliere 458 Italia is.

Ferrari-458-Monte-Carlo

+600 pk

De laatste roddels in de wandelgangen spreken over 100 kilogram gewichtsverlies en een vermogensstijging van 30 pk tegenover de standaard 458 Italia. Wat hier van waar is zal waarschijnlijk onthuld worden op het autosalon van Frankfurt.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws