Ford voelt zich wat licht in het hoofd, wil opblaasbare wagen registreren

Ford Inflatable Light Urban Vehicle

Nee, er staat geen fout in de titel. Het gaat daadwerkelijk om een "opblaasbare" en geen "oplaadbare" wagen. Ford wil in de US of A de naam "Inflatable Light Urban Vehicle" laten vastleggen volgens de United States Patent and Trademark Office. Afgekort als iLUV zou de opvouwbare wagen een oplossing kunnen bieden voor parkingsproblemen.

Volgens Ford Inside News zou het over een opvouwbare wagen gaan. Informatie is schaars maar momenteel staat het meeste geld op een eenzit/tweezits klein twee/driewieler elektrisch voertuig met opvouwbare delen. Al zal - mede door de grote speculaties - de concept nog jaren op zich laten wachten voor de buitenwereld.

Ford diende de aanvraag op 21 maart in en vroeg diezelfde dag ook "iLUV" als trademark aan (zodat niemand er nog iets mee kan doen). Best opvallend als je weet dat de naam iLUV al jaren wordt gebruikt door een bedrijf dat accessoires maakt voor iAppliaanse toestellen. De kans lijkt ons dan ook klein dat Ford het patent krijgt op de iLUV naam. In het vervolg beter je research doen Ford?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws