Geblinddoekt een rondje maken in de SL63 AMG

mercedes-dynamo-coulthard

Uiteraard moet je hier speciale krachten voor bezitten. En die heeft Dynamo: The Magician wel. In samenwerking met Mercedes neemt hij David Coulthard mee voor een rondje met de SL63 AMG. Dynamo ziet geen steek. Alsof dat nog niet genoeg was doen ze'r nog wat vuur bij.

Uiteraard zal er wel een truukje aan verbonden zijn. Een soort van parkeersensoren geluid dat via een klein oortje tot bij hem geraakt. Hoe dan ook dat is nog steeds wel knap werk. Maarrr Dynamo kennende doet hij er altijd nog een schepje bovenop. David Coulthard was niet op zijn gemak maar wel verbaasd!

Hoe verklaren jullie dit?

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:01
afbeelding van Techno Patat

Ik ga dit denk ik maar leuk vinden eens het me uitgelegd wordt :p! Nu vind ik het vooral raar en flauw dat ze mij met een AMG in een filmpje naar trucage lokken :D!

Hoe ze het precies doen weet ik niet, maar voor de moment denk ik vooral aan parkeer sensoren vooraan en achteraan... Want het valt op dat je enkel vuur hebt op de rechte stukken en enkel dan hoor je de stemmen in de cockpit! Dus ik vermoed dat de voorste parkeersensoren in de bochten wel aanlagen...

En dan de tijd dat hij raadde... Gili doet ook altijd zoiets, hij stopt een woord in een balon in het begin van de show en op het einde van de show moet er dan iemand een woord zeggen en het is altijd dat ene woord. Er moet dus wel een bepaalde manier van sturing zijn qua gedachten/keuzes van mensen! Dat zal hier niet anders zijn denk ik ;)!

Carlos 22:06
afbeelding van Carlos

Altijd al lachen gevonden die Dynamo :D Soms denk je: "euhm...?" ^^

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws