Zakenman uit Temse trekt ten strijde!

Zoals velen is ook Michel het grondig beu! De kostprijs om met een zware luxe- of sportwagen rond te rijden is hoger dan ooit. Zo was hij gedwongen zijn Porsche te verkopen. Zijn "MX 6, het zwaarste van BMW" en zijn Ferrari F430 spyder staan nog steeds te koop... Alles samen zou hij voor de drie eerder genoemde wagens ongeveer 90.000 euro belasingen per jaar betalen. En dat pikt hij niet meer. Meneer Michel legt dan ook even zijn achterpoortje uit.

Dat achterpoortje is simpel en het staat volledig open, met de naam "Lichte Vracht". Tijd dus voor een dikke Dodge Ram SRT-10!

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Techno Patat 19:32
afbeelding van Techno Patat

En hij is een held! Maar ik doe m'n auto niet weg voor zo een camion ze :p! Ookal heeft het een Viper motor :p!

Yvesw 19:38
afbeelding van Yvesw

"MX 6, het zwaarste van BMW" euhm... Hunk?

@Patat: Ik kan me wel inbeelden dat als je 90.000 euries moet betalen aan belastingen je toch ook even nadenkt... :p

90.000 KNOLLEN aan belastingen!!!!! Howly cow!

Techno Patat 20:10
afbeelding van Techno Patat

Jup, hier in de streek rijden er 2 c63 combi's rond die bedrijfswagens zijn :p! En voor 90k per jaar zou ik ook al slikken hoor :p!

Yvesw 20:27
afbeelding van Yvesw

@Ponrow: Focus RS met maar twee stoelen en een rolkooi.... U brengt me nog op ideeën ;)

Yannick Degroeve 20:54
afbeelding van Yannick Degroeve

vergeet niet: de nieuwe Megane RS is ook te krijgen als lichte vracht!

chuwie 21:31
afbeelding van chuwie

APLLAUS!!!!!! :D

Maurizio 18:59
afbeelding van Maurizio

Die rode mannen met hun strikskes denken echt de wereld te kunnen veroveren met hun belastingen, daar ze toch maar denken en zeggen dat de zelfstandige verduisteraars zijn en oplichters. Het zijn zij die de economie doen draaien, ken genoeg mensen die hun nieuwe auto hebben afgezegd omwille van die zinloze belasting wat ze ingevoerd hebben. Ze vergeten dat je op zo een dikke en sportieve wagen ook BTW moet betalen, en die auto's gaan ook vaak op onderhoud, ook weer BTW geld dat ze laten liggen, en ze verbruiken meer, ook weer accijnzen dat ze mislopen, hoe dom kan dat kieken wel zijn, hij vergeet dat hij zelf nooit belastingen heeft betaald, en dat zijn ouders hier ook pensioen hebben gekregen, om mss wel op de ziekenkamer te staan!!!!
Op straat komen jongens, ons uiten en hun ruiten ingooien, dat is mijn mening.

RR man 15:43
afbeelding van RR man

DE oplossing is de oldtimer. Doe zoals ik en schaf u een Rolls Royce Silver Shadow aan, een kleine halve eeuw oud en niet kapot te krijgen. Neem wel een RRSS expert mee als je hem gaat kopen. Of neem contact met Marinus Rijkers (Google hem met deze naam om zijn coördinaten vast te krijgen).
De belastingen zelf? Gangsters in opdracht van de politiek.
De politici? Om politicus te worden, moet je niets kunnen. Je moet enkel verkozen worden, EN DAN NOG, mijnheerke Peeters... Het zijn gepatenteerde kiekens die eigendom zijn van hun partij en huilen met de wolven waarmee ze in het bos lopen. Nog veel te vet betaald ook en teveel extra's bovenop. Steek ze samen in één zak, schudden, en alles komt eruit met hetzelfde kleurtje!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws