Alcraft GT is dromerige shooting brake

alcraft-gt-render-2017_01

Met breinen van Morgan, Toyota en Michelin achter deze shooting brake hoop je stiekem op een uiteindelijk productie-exemplaar. Al hangt het vaak niet af van de knappe koppen, wel van de centen in de portefeuille.

Een échte shooting Brake met plaats voor twee en een koffer waar je een koersfiets in kwijt kan, ze zijn dun gezaaid. Alcraft Motor Company uit het Verenigd Koninkrijk wil daar verandering in brengen en smijt meteen een elektrische aandrijving in de mix. Uiteraard.

Het resultaat is deze GT, gepend door een ex-designer van Morgan. Al is dat niet de enige Morganman in het kernteam van Alcraft. Want ook Charles Morgan (kleinzoon van) en Mark Carbery van Toyota en Michelin tekenen present. Hoewel het momenteel bij enkele renders en een klein kleimodel blijft spreken ze van 600 pk en een range van zo'n 500 kilometer.

alcraft-gt-render-2017_

Een droom die ze enkel waar kunnen maken met geld van buitenaf. Waardoor Alcraft Motor Company aan het crowd-funden gaat. Daarbij ontvangen ze bedragen van 10 pond tot 25.000 pond. Of je evenwel geld moet dumpen in dit project?

alcraft-gt-render-2017_

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws