Techrules houdt conceptueel sfeertje hoog met nieuwe supercar

techrules-concept_2017

Een uiterst conceptuele supercar met turbine-range-extender die via namen als Giugiaro en L.M. Gianetti enige credibiliteit over zich heen hoopt te gieten, daarmee trekt het Chinese Techrules naar het autosalon van Genève volgende maand.

In 2016 misschien wel de verrassing van Genève, Techrules. Het Chinese bedrijf pakte er namelijk uit met een elektrowagen die via turbine-range-extender puike cijfers kon voorleggen. De twee grote breinen achter het project waren zelfs zeer nuchter. Alleen moet je genoeg draagvlak (lees: financiële middelen en interesse) hebben om zo'n absurd revolutionaire machine op de markt te kunnen brengen. En jawel, ook dit jaar staan ze op het autosalon van Genève om gegadigden te vinden.

Daarvoor nemen ze hun bekende Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV)-aandrijflijn mee onder een nieuwe schulp. Een supercar die Jetsongewijs bestuurder en passagiers in een aparte koepel zet. Een ontwerp van de handen van Fabrizio en Giorgetto Giugiaro trouwens. Designers die de Alfa Brera, de originele Golf en de Bugatti 18/3 Chiron concept op hun conto kunnen zetten. Daarnaast zorgde motorsportspecialist L.M. Gianetti voor de koolstofvezel monocoque. Dat het er uniek zal uitzien, daar zijn we zeker van. Dat het ooit zal verkocht worden...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws