smart forstars toont stukjes van toekomstige smarts

smart forstars concept

Smart had het al langer aangekondigd, ze zouden met een concept car komen die heel wat van de toekomstige ForTwo en ForFour in zich zou dragen. Dat mag ook wel, want beide wagens zijn of een vertrouwd beeld in onze steden, of al een tijdje geleden afgevoerd.

Smart kan dus wel iets nieuw gebruiken en van dat nieuws is deze forstars dus de voorbode. De forstars meet 3,55 lang (en 1,51 meter hoog, 1,71 meter breed) en biedt plaats aan twee personen. Met de naam van de concept car verwijst smart naar het glazen dak waardoor je de sterrenhemel kan zien, ook in glas is de kofferklep, die is elektrisch te bedienen. Een knipoog geven ze ook aan de sterren van het witte doek, want de motorkap herbergt een beamer, zodat je je favoriete film op je garagemuur kan projecteren. Voor de motor zelf maakt smart gebruik van de smart Brabus Electric Drive elektromotor, goed voor 60 kW en 130 Nm. smart wijst verder nog op de wenkbrauwen rond de koplampen, iets wat we zeker bij toekomstige modellen zullen terugvinden.

smart forstars concept

smart draagt de verwisselbare panelen van de eerste generatie over naar de binnenzijde, zodat je nu in een handomdraai het design van de bekleding naar je humeur kan veranderen. Ook zou je de bekleding van de passagierszetel kunnen weghalen, zodat je langere voorwerpen kan vervoeren.

smart forstars concept

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Dequal 21:56
afbeelding van Dequal

Ojee.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws