Bentley op het Autosalon Brussel 2016: Bentayga & friends

bentley-bentayga-2015_02

Ook op het Brusselse autosalon mag de Bentley Bentayga de show stelen. Voor of tegen, je kan je mening gaan herzien op de stand van Bentley. En droom dan ineens maar weg bij de andere modellen die er worden uitgestald.

Het nieuws van de Bentayga SUV sloeg in als een bom. Een aangekondigde bom weliswaar, want Bentley broedde al langer op plannen om een SUV op de markt te brengen.

De Bentayga is de eerste echte SUV van het Britse merk. Hij krijgt de W12 biturbo met 608 pk onder de kap en wordt door Bentley voorgesteld als de snelste en meest luxueuze SUV op de markt.

Maar de Bentayga is niet het enige model dat op de Bentley-stand te zien is; Bentley neemt ook de Mulsanne Speed en de Flying Spur mee. Meer coupé-gericht? Dan hebben de Britten de Continental GT V8 S Convertible en Continental GT Speed voor je.

Geen ordinaire Paleis-stand voor een merk als Bentley, je vindt hen tussen de andere premium- en sportscars in het speciaal ingerichte Paleis 1. Alle info over dat speciaal ingerichte paleis en meer praktische info over het salon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws