Renault tijdens het Autosalon Brussel 2016: Veel nieuws

renault-megane-gt-2015_01

Renault moet op dit autosalon zowat het merk zijn waar de meeste nieuwigheden te rapen vallen. Maar liefst vier volledig nieuwe modellen worden er getoond, samen met nog wat aanpassingen op andere modellen.

Goed, de meeste van hun nieuwe modellen kon je eerder dit jaar al bij de dealers bewonderen, maar misschien heb je daar de tijd nog niet voor genomen. Dan is het salon de uitgelezen mogelijkheid om eens na te gaan hoe die nieuwe Espace nu eigenlijk aanvoelt.

Of ben je meer op zoek naar een berline of break? In dat geval richt je je tot de nieuwe Talisman, die er in beide varianten te zien zal zijn. Ons oordeel ken je al, als je de test gelezen hebt.

Iets kleiner maar niet minder belangrijk voor Renault is de nieuwe Mégane. Een breakversie is er hier nog niet, die verwachten we pas tegen het salon van Genève. Ook op een nieuwe Scénic is het nog even wachten.

Geen zin om de wachten, maar wel nood aan een iets hogere zitpositie? Dan heeft Renault de nieuwe Kadjar voor je. Geen flauw afkooksel van een Aziatische SUV, al deelt hij wel wat onderdelen met bestseller Qashqai.

Naast deze grote nieuwigheden zijn er ook nog wat andere wijzigingen. Zo kreeg de ZOE onlangs een uitgebreide range van 240 km, terwijl de Twingo voortaan ook met R-link halfautomaat beschikbaar is.

Renault kan je zien in Paleis 5. Alle praktische info over het autosalon lees je in ons overzichtsartikel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws