Porsche 918 Spyder voorgesteld op Gran Turismo Nürburgring Evo 2012

Porsche begint hun hybride supercar 918 Spyder nu ook te showen op speciale events. Afgelopen weekend was Gran Turismo Nürburgring Evo aan de beurt, een tweedaags supercar event op en rond de Nordschleife. Onderaan een hoop filmpjes door m5board.com.

De 918 Spyder is een plug-in hybride supercar van de bovenste plank. Een 4,6l V8 motor krijgt hulp op elke as van een elektromotor, samen is dit alles goed voor meer dan 760 pk. Plug-in hybride hoeft dus zeker niet altijd saai te betekenen.

De eerste leveringen van de 918 Spyder zouden eind 2013 plaatsvinden, in Europa krijgt hij een basisprijs van € 645.000 mee - BTW exclusief. Of de 918 Spyder even legendarisch gaat worden als de Carrera GT (die recent nog voor onze lens stond) zullen we binnen een dik jaar zeker weten, zijn prijs zit alvast in dezelfde - onbetaalbare - klasse.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:50
afbeelding van Techno Patat

Gvd, en ik dacht dat ik eventjes exclusieve reporter kon spelen voor AF! Kwas daar ook, heb er enkele fototjes van en heb er enkele keren achter gereden! Klinkt niet overdreven vet!

Die Pagani eigenaar was nog behoorlijk vriendelijk trouwens, kheb er eventjes 2 woorden mee uitgewisseld! maar op Circuit heeft hij er niet mee gereden!

Die veyron vertrok net toen wij toekwamen, behoorlijk imposant en klinkt toch beter dan dat de vele filmpjes doen vermoeden! De 2 beloofde Koeningsegg's zijn helaas wel thuisgebleven :(! Maar dat werd dan goedgemaakt door de aanwezigheid van Sabine Schmidt, Walter Rohl en Chris Harris!

Techno Patat 19:46
afbeelding van Techno Patat

Aj, de welke is er gecrasht? Ik heb er 4 zien staan die goed waren?

Ik heb wel 2 gtr3 RS 4.0's zien afvleren met falende motoren, behoorlijk zwakjes :S! Maar qua opkomst viel het mee: 4x Scuderia, 2x 458, 4x carerra gt, Zonda, Veyron, Radical, 430 gt2's, Porsche's En M3's bij de vleet, Gambella Avalanche, 3-4x Nissan GTR met leuke uitlaatjes, ...

Verder was het op Spa inderdaad beter en gezelliger! Hier was iedereen nogal afstandelijk en hooghartig, op Spa waren ze veel vriendelijker en waren er veeeeel minder toeschouwers!

En nog een domper: Peter Ternstrom (de organisator) had me een ritje (al dan niet op de ring) in z'n SLS beloofd via facebook! En het enige dat hij deed was hem verzetten op de parking! Eventjes een gesprek van 1min in het restaurant was het enige waar hij tijd voor had :(!

Die AMG's waren idd zalig, waar stond jij dan? Ik was die kerel met groene pull die rondgevoerd werd door m'n maat in een Zwarte Honda Civic Type S! Ik liep ook rond met een (naar fotografen's standaard) goedkope Nikon met de standaard lens :P!

En voor de eerste keer heb ik de weg naar Carrusel gevonden! Wat een lange wandeling, veel bergen op en af en een behoorlijke teleurstelling ter plekke! Zo ver dat je van de beton staat...
Wel een leuke babbel gehad daar met de officiele pers van de BAC Mono's! Hij maakte een promofilmpje en ik was eventjes assistent filmer (al zal ik wel geen credits krijgen vermoed ik :(! :D!)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws